Het is winter en dat betekent dat de gezonde zomer gloed vervaagd. De huid kan er in de wintermaanden bleek uitzien. De zonnebank is niet heel goed voor je huid, maar een mooi kleurtje geeft je meteen een frisse look. Juist in de koude grauwe winter is spray tanning ideal.

Look good, feel good all year round!

We willen er natuurlijk het hele jaar door goed uitzien en ons fit voelen. Spray tan geeft je huid net even een extra boost en je ziet er gezonder uit. En dat is mooi meegenomen sinds onze huid er nu toch wel wat doffer uitziet. Goed eruit zien betekent je goed voelen, wat meteen weer zorgt dat je straalt. En dat is goed tegen de winterblues.

Spraytan Amsterdam

Extra motivatie om voor je huid goed te zorgen

Door spray tan te gebruiken krijg je extra motivatie om beter voor je huid te zorgen. Koud weer kan heel moeilijk zijn voor je huid, vooral als je het niet dagelijks actief beschermt. Voor een spray tan sessie moet je scrubben en na de spray tan regelmatig hydrateren om een ​​gelijkmatige dekking te krijgen. Meteen een goed reden om je huid gezond en gehydrateerd te houden.

Goed voorbereid op je winter (of strand) vakantie!

Het is gewoon een feit, met een bruin kleurtje staan je outfits en bikini’s stukken beter. Maar aan het begin van je vakantie ben je vaak nog helemaal wit. En toch wil je er het liefst gelijk goed uitzien. Als je in de winter op vakantie gaat naar een tropische bestemming, is voorafgaand spray tan laten doen altijd een goed idee! Zo geniet je direct van een bruin velletje. Of ga jij nog lekker genieten in de sneeuw? Met spray tanning kun je alvast een ‘Wintersport look’ creëren. Vergeet niet je huid goed te beschermen met een UV-factor!