About Us

Custom Spray Tan Service

Spraytan Amsterdam (Pure Tans) is de eerste mobile spray tan salon in Amsterdam en biedt spray tanning service aan huis of hotel. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste spray tan lotions.

SPRAYTAN AMSTERDAM

door | apr 30, 2020

Spraytan Amsterdam

Spray tan Amsterdam

Spraytan Amsterdam is de eerste mobile spray tanning salon in Amsterdam. Om het meest natuurlijk resultaat te bereiken gebruiken we vloeistoffen van hoge kwaliteit met een mix van met zorg geselecteerde vegan ingrediënten.

De eigenaresse, Asia, begon oorspronkelijk haar eigen tanning salon uit een passie voor skincare. In 2007 kwam zij voor het eerst in aanraking met spray tan tijdens haar zoektocht naar een alternatief voor de traditionele tanning. “Op een gegeven moment wilde ik niet meer onder de zonnebank. Ik wist dat te veel Uv-straling kon nooit goed zijn voor mijn huid. Toch vind ik een kleurtje wel erg mooi staan. Ik ging op internet op zoek naar andere methodes, maar behalve de bruin-zonder-zon-crèmes was er destijds nog weinig aanbod op het gebied van sunless tanning. De zelfbruiners uit flacons en tubes vond ik persoonlijk niet zo’n ideale oplossing en de professionele spray tan salons waren alleen in America, England en Australië te vinden. Zo werd het idee geboren om zelf een Spray Tan service te starten in Amsterdam.” Inmiddels bestaat Pure Tans 10 jaar en biedt spray tanning op locaties. Asia gebruikt uitsluitend producten met het EcoCert keurmerk.  Wil je een afspraak reserveren? Boek hier snel en simple online!

 

 

Spray Tan Aan Huis

Bij jou op locatie in Amsterdam

Email Us

info@spraytan-amsterdam.nl

Call Us

+31 654347486

|

CANCELLATION POLICY

Indien je een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk via  06-54347486. Bij het niet anuleren van je afspraak zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.

Follow