OUR STORY

Spraytan Amsterdam dé eerste mobile spray tan salon in Nederland. De eigenaresse Asia Paruch, begon oorspronkelijk haar eigen tanning service uit een passie voor skincare. In 2007 kwam zij voor het eerst in aanraking met spray tan tijdens haar zoektocht naar een gezonder alternatief voor de traditionele tanning.

Asia: “Op een gegeven moment wilde ik niet meer onder de zonnebank. Ik wist dat te veel Uv-straling kon nooit goed zijn voor mijn huid. Ook besefte ik steeds meer dat te veel felle zonnestralen huidveroudering, rimpels en vlekken aan de huid kunnen veroorzaken. Toch vind ik een kleurtje wel erg mooi staan.

Ik ging op internet opzoek naar methodes, waarmee je veilig bruin kan worden, maar behalve de bruin-zonder-zon-crèmes was er destijds nog weinig aanbod op het gebied van sunless tanning. De zelf bruiners uit flacons en tubes vond ik persoonlijk niet zo’n ideale oplossing en de professionele spray tan salons waren alleen in America, Engeland en Australië te vinden. Zo werd het idee geboren om zelf een Spray Tan aan huis te starten in Amsterdam.”

 

PURE TANS – LAAT JE HUID STRALEN

Inmiddels bestaat Spraytan Amsterdam alweer 13 jaar en biedt nog steeds met veel plezier professionele spray tan service op locaties. Om je huid perfect te laten stralen gebruikt Asia uitsluitend haar eigen spray tanning lijn Pure Tans – the luxury spraytan solutions, 100% organic, Peta Approved vegan en geschikt voor alle huidtypes.

Pure Tans spray tan solutions zijn beschikbaar in 6 verschillende tinten en kunnen helemaal worden aangepast aan jouw wensen! Van een ‘Sunkissed’ look tot aan ‘Deep Bronze’, een vakantie op een tropsich eiland!

Spray tan Amsterdam
Contact

SPRAY TAN AAN HUIS

Bij jou op locatie in Amsterdam

EMAIL

info@luxuryspraytan.nl

CALL US

+31 6 17484975

Shop

STAY UP TO DATE

|

CANCELLATION POLICY

Indien je een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk via  06-17484975. Bij het niet anuleren van je afspraak zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.