OUR STORY

Spraytan Amsterdam is de eerste mobile spray tanning salon in Amsterdam. De eigenaresse, Asia, begon oorspronkelijk haar eigen tanning salon uit een passie voor skincare. In 2007 kwam zij voor het eerst in aanraking met spray tan tijdens haar zoektocht naar een alternatief voor de traditionele tanning.

“Op een gegeven moment wilde ik niet meer onder de zonnebank. Ik wist dat te veel Uv-straling kon nooit goed zijn voor mijn huid. Toch vind ik een kleurtje wel erg mooi staan. Ik ging op internet op zoek naar andere methodes, maar behalve de bruin-zonder-zon-crèmes was er destijds nog weinig aanbod op het gebied van sunless tanning. De zelfbruiners uit flacons en tubes vond ik persoonlijk niet zo’n ideale oplossing en de professionele spray tan salons waren alleen in America, England en Australië te vinden. Zo werd het idee geboren om zelf een Spray Tan service te starten in Amsterdam.”

SPRAY TANNING OP LOCATIE

 

Inmiddels bestaat Spraytan Amsterdam 12 jaar en biedt professionele service bij je thuis, voor een perfecte kleur hoef je de deur niet uit! We komen bij je langs om je te voorzien van een stralende teint gewoon in de privacy van je eigen omgeving. In 10 minuten tijd heb je een mooie natuurlijk stralende bruine huid zonder vlekken of strepen zonder de schadelijke uv-straling van de zon of zonnebank. Asia gebruikt uitsluitend haar eigen spray tanning lijn Pure Tans – organic, vegan friendly tanning lotions, geschikt voor alle huidtypes.

Spray tan Amsterdam
Contact

SPRAY TAN AAN HUIS

Bij jou op locatie in Amsterdam

EMAIL

info@spraytan-amsterdam.nl

CALL US

+31 654347486

Shop

STAY UP TO DATE

|

CANCELLATION POLICY

Indien je een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk via  06-54347486. Bij het niet anuleren van je afspraak zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.