Ga je binnenkort trouwen? Hoe bereid je je huid voor op je bruiloft? Een goede spray tan is ideaal! Het laat je stralen, accentueert de kleur van je ogen en je lijkt slanker wat ook de jurk complimenteert. Wil jij ook een heerlijk bruin tintje voor je bruiloft? Zorg vooral voor een goede voorbereiding en nazorg.

  • EEN PROEF SESSIE 

Book minimaal 1 maand voor je bruiloft een ‘proof’ treatment. De tanning heeft dan de tijd om helemaal weer te verdwijnen en het geeft je dan ook de kans om, als de eerste tint niet de beste is, een andere tint te kiezen, vooraf aan de trouwerij. Tijdens de proef Spray-tan kunnen we overleggen wat je wensen zijn en kan ik je adviseren welke kleur goed bij je huidtype past.

  • VOORBEREIDING

1. Scrubben doe je om dode huidcellen van je huid te verwijderen. De avond voordat je de spray tan laat doen is het belangrijk dat alle dode huidcellen van je huid zijn verwijderd. Doe dit over je hele lichaam! Dus ook je gezicht, voeten en handen als je die ook graag een bruin kleurtje wilt geven! Vergeet niet om na het scrubben je benen te scheren, want gladde benen worden egaler bruin!

2. Gebruik voor/tijdens de tanning geen make-up, deo, bodylotions, dag cremes etc.

  • NA DE BEHANDELING

1. Draag direct na de spray tan losse kleding, het liefst geen BH de eerste 2 uur na de spray tan. Strakke kleding kan er namelijk voor zorgen dat het resultaat vlekkerig wordt op de plekken waar de kleding te strak zat.

2. Geen make-up eerste uren na de spray tan behalve lipstick en mascara.

3. Minimaal 3 tot 8 uur niet douche, vermijd contact met water.

4. Dep de huid droog met de handdoek na het douchen.

5. Zorg dat je huid niet droog en schilferig is door het dagelijks insmeren van de huid! Gebruik een bodylotion en doe dit 2x per dag!

Wil je een spray tan afspraak plannen? Book direct online of vul het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.