Spray tan laten doen net voordat je met vakantie gaat is heel handig. Met een kleurtje lijk je altijd net dat tikje slanker,gladder en je voelt je happier. Je bent gelijk bikini-klaar en alle outfits staan beter. Ook is het onnodig lang in de zon te braden om een kleurtje te krijgen….je hebt al een mooie tan.

Spray tan vs UV stralen

Spraytan is goed voor je huid. Een beetje UV-straling is wel gezond, maar te veel UV kan DNA en eiwitten in lichaamscellen beschadigen. Dat versneld de veroudering proces van de huid, veroorzaakt verbranding en staar. De zonnebank is net zo slecht voor je huid als de zon. Je kan er kanker van krijgen, en rimpels. De spray tans van Spraytan Amsterdam bevatten natuurlijke en organische ingrediënten en vooral géén minerale olie, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en zijn niet op dieren getest. Je huid verkleurt door een reactie op de DHA in het product. Op die manier wordt je veilig bruin.

Snelle inwerktijd en metéén kleur

Je hele lichaam en gezicht behandelen duurt ongeveer 20 minuten. De vloeistof wordt door een persoon, (niet in een spray cabine) in een hele fijne nevel over je lichaam verspreid zodat je overal egaal bruin bent en geen vlekken krijgt. Je hebt meteen een tintje. Na 2 uur (maximum 8 uur) mag je douchen. Hoe langer je wacht, hoe intenser de kleur, maar zonder extreme resultaten want de vloeistof past zich aan je eigen huidtype.

Wanneer Spray tan plannen?

Je kan je spray tanning sessie voor 1 dag voor je vertrek boeken. Zo kom je mooi bruin op je vakantiebestemming en geniet je het langst van je teint. *Spraytan beschermt niet tegen de schadelijke straling van de zon. Vergeet dus niet je huid goed te beschermen.