Wat is Spray Tan

Snel bruin zonder UV schade

♡ Spray tanning is de meest effectieve en veilige bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel is dat de huid direct en overal een gezonde, bruine look krijgt zonder schade door UV straling. Het is dus het ideale alternatief voor de zonnebank.

♡ Spray Tanning vloeistof is gemaakt op basis van onder andere cosmetische bronzer en DHA (Docosahexaeenzuur = meervoudig onverzadigd vetzuur uit de omega-3 familie). Het geeft geen schadelijke gevolgen voor de huid, en dit is onderzocht en bewezen door de Europese Commissie voor Consumentenveiligheid. De verzorgende ingrediënten zoals Vitamine E en White Tea extract die in de tanning lotions zijn verwerkt geven een anti-aging en hydraterende effect aan de huid.

♡ Deze gezonde methode van bruinen is daarom ook veilig en geschikt voor alle huidtypes, tijdens de zwangerschap (na de eerste trimester) en wordt daarom door veel dermatologen aangeraden als een veilig alternatief voor de zon/zonnebank.

♡ De behandeling duurt slechts 20 minuten – all in, de lotion droogt snel , en afhankelijk je dagelijkse huid verzorging,  je levensstijl en een juiste scrub voor de behandeling, kan je de bruine teint ongeveer 5 tot 10 dagen behouden.

♡ De bruine kleur vervaagt geleidelijk en egaal.

Check out onze servise en prijzen