WAT IS SPRAY TANNING?

♡ Spray tanning is de meest effectieve en veilige bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel is dat de huid direct en overal een gezonde, goud bruine gloed krijgt zonder schade door UV straling. Het is dus het ideale alternatief voor de zonnebank.

♡ Spray Tanning vloeistof is gemaakt op basis van onder andere cosmetische bronzer en DHA. Het geeft geen schadelijke gevolgen voor de huid, en dit is onderzocht en bewezen door de Europese Commissie voor Consumentenveiligheid. De verzorgende ingrediënten zoals Vitamine E en White Tea extract die in de tanning lotions zijn verwerkt geven een anti-aging en hydraterende effect aan de huid.

♡ Deze methode van bruinen is daarom ook veilig en geschikt voor alle huidtypes, tijdens de zwangerschap (na de eerste trimester) en wordt door de dermatologen aangeraden als een gezondere alternatief voor de zon/zonnebank.

WAT IS DHA?

DHA is de werkzame stof die in alle tanning producten inverwerkt zit. In de professionele spray tanning vloeistoffen zit er een hogere concentratie DHA (8 en 10%). Dihydroxyacetone is een kleurloze afgeleide van suikerriet of -biet, en is 100% natuurlijk. Na een chemisch proces wordt er DHA gewonnen uit de suiker. Bij huidcontact komt het in aanraking met de eiwitten die daarin aanwezig zijn. Dit veroorzaakt een natuurlijke verkleuring van de huid, dat zonder risico voor de gezondheid gebruikt kan worden.

Contact

SPRAY TAN AAN HUIS

Bij jou op locatie in Amsterdam

EMAIL

info@luxuryspraytan.nl

CALL US

+31 6 17484975

Shop

STAY UP TO DATE

|

CANCELLATION POLICY

Indien je een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk via  06-17484975. Bij het niet anuleren van je afspraak zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.