About

Home / About

About

Een mooie huid begint met een gezonde huid.                        

Pure Tans is de eerste mobile spray tan salon in Amsterdam en maakt uitsluitend gebruik van de beste spray tan lotions. De eigenaresse Asia Paruch begon oorspronkelijk haar eigen tanning salon uit een passie voor skincare. In 2007 kwam zij voor het eerst in aanraking met spray tan tijdens haar zoektocht naar een alternatief voor de traditionele tanning.

“Op een gegeven moment wilde ik niet meer onder de zonnebank. Ik wist dat te veel Uv-straling kon nooit goed zijn voor mijn huid. Toch vind ik een kleurtje wel erg mooi staan. Ik ging op internet op zoek naar methodes, waarmee je veilig bruin kan worden, maar behalve de bruin-zonder-zon-crèmes was er destijds nog weinig aanbod op het gebied van sunless tanning. De zelfbruiners uit flacons en tubes vond ik persoonlijk niet zo’n ideale oplossing en de professionele spray tan salons waren alleen in America, England en Australië te vinden. Zo werd het idee geboren om zelf een Spray Tan service te starten in Amsterdam.”

Inmiddels bestaat Pure Tans 7 jaar en biedt spray tanning in salon en op locaties. Asia gebruikt uitsluitend producten met het EcoCert keurmerk. Om het meest natuurlijk resultaat te bereiken gebruikt ze enkel vloeistoffen van hoge kwaliteit met een mix van met zorg geselecteerde plantaardige ingrediënten.

Wil je een afspraak reserveren? Klik op onderstaande knop en boek snel en simple online!