Home / Mobile Tanning / 10x redenen om te spray tannen ongeacht het seizoen

10x redenen om te spray tannen ongeacht het seizoen

Het hele jaar door een gezonde gloed en een zomers gevoel alsof je net terug bent van een zonnige vakantie… Van een spray tan krijg je op een snelle manier mooie goudbruine teint zonder dat je daarbij je huid beschadigt. Dit verklaart waarom we steeds vaker spray tanning integreren in ons vaste beauty routines, zowel in de zomer als in de winter. Hier zijn de top 10 redenen om ongeacht het seizoen mooi bruin te blijven met spray tan:

1. Geef huidkanker geen kans!

In tegenstelling tot bruin worden in de zon of onder de zonnebank, kan een spray tan behandeling niet tot schade aan de huid leiden. Langdurig blootstelling aan UV-straling kan verbranding van de huid veroorzaken en in het ergste geval een huidkanker. Het is zelfs de laatste jaren zo dat huidkanker de meest voorkomende soort van kanker in Nederland.

2. Hou je huid langer jong

Schade door de zon aan de huid kan vroegtijdige huidveroudering aanrichten. Maar het goede nieuws is dat we de vorming van rimpels en pigmentvlekken wel kunnen vertragen als we spray tan gebruiken in plaats van zonnebaden. De spray-tanning lotion geeft je huid niet alleen een mooie kleur, maar het heeft ook een huidverzorgende en anti-aging werking.

3. Bespaar je tijd

Spray tan is ideaal te combineren met een druk leven. Bruinen zonder de zon kan met 1 spray tan behandeling die duurt gemiddeld 5 tot 15 minuten en je kunt al na 2 tot 8 uur douchen. Je hoeft niet meerdere keren in de zon te liggen of een zonnebank kuur te volgen om een mooie kleur te krijgen.

4. Kies een kleur die bij je past

De tijd van een Oompa Loompa-effect hebben we achter ons gelaten. Het resultaat van een spray tanning is een mooie, natuurlijk ogende, bruine teint. Wil je een diepbruine kleur of juist alleen van het witte af? Dit kan allemaal!

Spray tan Amsterdam

5. Rokjesdag

De eerste lente zonnestralen in aantocht en de rokjes mogen weer uit de kast… Maar hoe krijgen je witte benen zo snel mogelijk een mooi tintje? Kies voor een spray tan, je hebt dan vanaf dag 1 bruin kleurtje wat minstens een week mooi blijft.

6. Stralend naar een feestje

Je bent uitgenodigd voor een feest en natuurlijk wil je op je mooist voor de dag komen. Spray tan is de beste basis voor elke outfi, het laat je stralen en maakt het plaatje compleet.

7. Kerst & Oud en Nieuw

December, de maand to glam up! Met de vele gezellige feestjes, borrels en familiedinertjes wil je er op je mooist uitzien. Een spray tan zorgt er voor dat je nog meer schittert in je mooie nieuwe outfit, je nieuwe kapsel en je mooi gelakte nagels.

Spray tan Amsterdam

7. Bruin op (winter) vakantie

Persoonlijk vind ik Spray Tan echt een voordeel wanneer ik op vakantie ga. Het is heerlijk om op een vakantiebestemming aan te komen met alvast een mooie bruine zomerkleur. Vanaf de eerste dag bikini klaar. Je ziet er direct goed uit zonder dat je daarvoor hoeft te liggen braden.

8. Hou het zomergevoel vast!

Heb je tijdens je zomervakantie (veilig) een mooi kleurtje opgedaan? Wil je dat kleurtje verlengen? Zorg er voor dat je ook in de koudere maanden regelmatig een spray tan ondergaat. Zo geniet je het hele jaar door van dat vrolijk vakantiegevoel en een mooi gebruinde huid!

9. Bruiloft

Je huwelijksdag is een van de belangrijkste dagen in je leven. Reden te meer om er op deze dag perfect uit te zien. Het effect van een goede spray tan laat de ogen stralen, laat de tanden er witter uitzien en complimenteert de jurk.

Spray Tan Amsterdam Bruiloft

10. Feel good

Als je gesprayd bent staat niet alleen je kleding mooier, ook je make-up staat frisser en je ziet er minder vermoeid uit. Dit is niet alleen maar uiterlijke schijn! Je voelt je goed en dat straal je uit!

Spraytan Amsterdam

Comments are closed.